سایر اطلاعیه های امور مالی

دانشجو می بایست  حداکثر  48 ساعت بعد ازغیبت در امتحان اقدام به حذف پزشکی نماید به این صورت که از طریق سامانه گلستان در قسمت پیشخوان خدمت –درخواست بررسی مشکلات

آموزشی،درخواست خود را ثبت و به ازای هر درس مبلغ 300.000 ریال واریز نماید و بعد از واریز بقیه مراحل درخواست حذف پزشکی را تکمیل نماید.

****ضمنا دانشجویانی مجاز به انجام حذف پزشکی می باشند که در امتحان مربوطه غایب باشند.

اطلاعیه امور مالی در خصوص نحوه محاسبه شهریه  تمدید پروژه

به اطلاع کلیه  دانشجویان مقطع کارشناسی پیوسته و کارشناسی ناپیوسته  می رساند  که در صورت تمدید  پروژه در ترم جدید نیازی به واریزمجدد شهریه پروژه نمی باشد لذا در صورت تمدید پروژه ابتدا به امور مالی مراجعه و نسبت به حذف شهریه متغیر آن اقدام و سپس درس پروژه را اخذ نمایید.

اطلاعیه امور مالی در خصوص نحوه محاسبه شهریه جهت اخذ دروس آموزش محور

به اطلاع کلیه دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد می رساند  افرادی  که پایان نامه را اخذ کرده اند  و به جای تمدید پایان نامه تمایل به اخذ دروس آموزش محور در ترم جاری(4001) دارند می بایست  برای ا خذ دروس آموزش محور در زمان انتخاب واحد  حتما با واحد امور مالی داخلی  (211) تماس بگیرند.

**اخذ دروس آموزش محور(دانشجویان ارشد) فقط از ترم 5 به بعد امکان پذیر می باشد.

** دانشجویان می بایست جهت اخذ دروس  آموزش محور شهریه ثابت را به صورت کامل واریز نمایند

اطلاعیه امور مالی در خصوص نحوه محاسبه شهریه  تمدید پایان نامه

به اطلاع کلیه دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد می رساند  افرادی  که در ترم قبل پایان نامه را اخذ کرده اند  و نیاز به تمدید آن در ترم جاری(4001) دارند می بایست  برای تمدید پایان نامه در زمان انتخاب واحد  حتما با واحد امور مالی داخلی (211) تماس بگیرند.

1-دانشجویانیکه سنوات مجاز تحصیلی دارند (ترم 4) جهت تمدید می بایست شهریه ثابت را به صورت کامل واریز نمایند.

2-دانشجویانیکه سنوات تحصیلی آنها به اتمام رسیده (ترم 5 به بالا) جهت تمدید می بایست نصف شهریه ثابت را واریز نمایند.

اطلاعیه مهم امور مالی

به اطلاع دانشجویان عزیز می رساند تاریخ پرداخت قسط اول  شهریه ١۴۰۰/۰٨/۰١می باشد که می بایست ۵۰ درصد بدهی خود را حداکثر تا تاریخ ۰٨/۰۵/ ١۴۰۰ به صورت الکترونیکی و از طریق سامانه گلستان  واریز نمایند  .

****داشتن رمز پویا جهت واریز الکترونیکی شهریه  الزامی می باشد.****

جهت مشاهده مانده  بدهی :گزارش٨١-١١١۰

اطلاعیه زمان انجام معرفی به استاد

زمان انجام معرفی به استاد  فقط روزهای دهم  و بیستم هر ماه می باشد.

امورمالی

اطلاعیه زمان انجام تسویه حساب

انجام کلیه تسویه حسابها اعم از فارغ التحصیلی،میهمان،انتقالی و… فقط روزهای دوشنبه و پنجشنبه می باشد.

امورمالی