با حضور مسئولین استانی و فرماندار البرز؛ پنجمین دوره نمایشگاه معرفی مشاغل برگزار شد به مناسبت هفته مشاغل، پنجمین دوره نمایشگاه معرفی مشاغل، با حضور غفوری فرماندار شهرستان البرز، سیاهکلی مرادی مدیرکل آموزش و پرورش استان قزوین، محجوب دبیرکل خانه کارگر ایران و تنی چند از مدیران استانی و شهرستانی، در محل دانشگاه کار شهر، افتتاح گردید. گفتنی است؛ در این نمایشگاه ۵۴ غرفه توسط نهادها، ارگانها، دستگاه‌های دولتی، نهادهای حمایتی و واحدهای صنعتی ، با هدف معرفی فرصت‌های شغلی برای انتخاب رشته دانش آموزان، برپا گردیده است و ۴۰ کارگاه تخصصی و ۲۵ سخنرانی توسط کارآفرینان و اساتید دانشگاهی برای دانش آموزان، مسابقات مهارتی، مشاوره و هدایت تحصیلی و شغلی در این نمایشگاه پیش بینی شده است. لازم به ذکر است این نمایشگاه تا پنجم اردیبهشت ماه سال جاری دایر می‌باشد.